As rapazas do Burela gañan a Supercopa e obteñen o seu terceiro título en catro meses

As rapazas do Burela celebran o título da Supercopa © BurelaFS

O Burela Pescados Rubén continúa coa súa xeira vitoriosa e sumou este venres o seu terceiro título nos últimos catro meses. As rapazas do equipo mariñao de fútbol sala derrotaron o Atlético Futsi Navalcarnero (2-6) e proclamáronse campioas da Supercopa logo de que no pasado xullo levase a Copa da Raíña e hai tan só uns días a Copa das Catro Nacións ou Recopa, que enfrontaba os gañadores da competición do KO de Ucraína, Rusia e Italia.

O equipo mariñao venceu na final da Supercopa ao Atlético Futsi (2-6) e gaña outro título tras a Copa do pasado mes de xuño e a Recopa de hai só uns días

Lideradas por unha das últimas fichaxes do club -a internacional brasileira Jane, que marcou tres goles- o Burela comezou dominando e adiantándose no marcador para logo aguantar os continuos ataques do equipo madrileño apoiado na boa actuación da porteira Ana Romero.

As galegas chegaron a colocarse 0-3 no marcador e, malia a entidade do rival, non sufriron nunca por unha vitoria que volve engordar o importante palmarés do equipo feminino desta localidade de menos de 10.000 habitantes que loita contra os xigantes do fútbol sala estatal.

As futbolistas do Burela celebran un gol na final da Supercopa © BurelaFS

O Burela feminino consegue o seu sétimo título e suma xa dúas ligas, dúas copas, dúas supercoas e unha Copa das Catro Nacións

Co título obtido este venres, o Burela Pescados Rubén feminino suma xa sete grandes títulos tras as dúas ligas acadadas nas temporadas 2012/2013 e 2015/2016, as copas da Raíña de 2013 e 2019, a última Supercopa e a de 2015, ademais da Copa das Catro Nacións acadada este verán.

Ficha técnica

Futsi Atlético Navalcarnero: Belén de Uña, Ari, Leti, Ju Delgado, Ame Romero, cinco inicial; también jugaron María Sanz, Anita Luján, Gaby, Marta Balbuena

Pescados Rubén Burela FS: Ana Romero, Dany, Cilene, Peque, Jenny Lores, cinco inicial; también jugaron Jenny, Jane, Ale de Paz, Lara Balseiro, Luci, Bea Mateos, Jozi, Cris Lourés

Goles: 0-1, minuto 7, Jane; 0-2, minuto 14, Jane; 0-3, minuto 25, Jane; 1-3, minuto 32, Ame Romero; 1-4, minuto 33, Jenny Lores; 1-5, minuto 37, Jozi; 2-5, minuto 37, Anita Luján; 2-6, minuto 37, Ale de Paz