Alexandre Boubeta

• O Octavio descende nun final dramático

A dolorosa derrota do conxunto vigués garante a permanencia do Cangas na Asobal. Con 29-29 no marcador e balón para os vigueses, Rafa Dasilva perdía a pelota e o Huesca marcaba o 30-29 na porta baleira do Octavio.

• O Octavio gaña pero non sae do descenso

Os triunfos do Cangas ante o Cuatro Rayas e do Quabit Guadalajara ante o Aragón deslocen a vitoria académica e manteñen o conxunto vigués en postos de descenso a falta dunha xornada para a conclusión da liga Asobal

• O Cangas paga o curtocircuíto ofensivo

O Balonmán Cangas Frigoríficos do Morrazo perdeu este sábado 22-27 diante do Fertiberia Puerto Sagunto no Gatañal. Esta derrota, xunto coa vitoria do Octavio en Aranda de Duero, complica a permanencia dos cangueses

• O Cangas afunde o Octavio nas Travesas

O Balonmán Cangas gañou este venres o derbi galego da Asobal na pista do Academia Octavio por 23-28. Foi un encontrodramático no que os dous equipos, igualados a puntos, xogaban a permanencia na máxima categoría

• O Celta respira no tempo de desconto

O pasado luns ante o Mallorca o Celta encaixaba un gol no minuto 93 que lle custaba a derrota. Non era a primeira vez que o Celta perdía puntos nos últimos minutos, pero onte foi o conxunto celeste quen se levou outro partido dramático ante o Zaragoza con gol de Mario Bermejo tamén no minuto 93.

• O Celta afunde no pozo

Os de Abel Resino desperdician a ocasión de saír do descenso nun partido na casa, o primeiro de catro que tiña que gañar como fose para salvarse, e o primeiro unha vez pasados os choques cos grandes da liga

• Oubiña salva un punto para o Celta

Oubiña anotou o gol do empate no minuto 88 nun remate de cabeza a centro de Augusto. O conxunto celeste colócase a tres puntos da permanencia tralo punto sumado polo Zaragoza ante o Real Madrid e á espera do que ocorra no trascendental Mallorca-Deportivo.

• O Celta paga a súa valentía ante o Real Madrid

O Celta caeu onte en Balaídos por 1-2 ante o Real Madrid nun partido moi aberto con infinidade de ocasións claras en ambas porterías. Aínda que o adestrador do Celta eloxiou o contragolpe dos brancos na previa do choque, a súa atrevida aposta era moi arriscada ante o poderío do ataque branco con espazos ás costas da defensa

• O Celta volve gañar con Abel

Unha das máximas máis recorrentes no fútbol, a de “adestrador novo, vitoria segura”, cumpriuse este domingo en Balaídos e trouxo tres puntos esenciais para o Celta na estrea de Abel Resino.